Pensiune Sebelin

Cazare comfortabila in Praid
camera-matrimoniala-dubla

Pensiunea noastră este situată la intrarea în Praid dinspre Pasul Bucin într-o zonă pitorească înconjurată de munţi. Poziţia cazării asigură totodată şi liniştea necesară pentru o vacanţă relaxantă. Acest aspect este foarte important având în vedere faptul că centrul localităţii este suprasolicitat mai ales în lunile de vară.

Principalel atracţii turistice ale localităţii, cum ar fi Salina, ştrandul cu apă sărată sau Valea Sării se află la doar câteva minute de cazare.

Sunteţi cu familia? Nici o problemă.

Camerele noastre cu băi proprii sunt dotate cu paturi matrimoniale sau paturi duble. În fiecare cameră se află o canapea extensibilă perfectă pentru copii.

Mai mult comfort

Comfortul oaspeţilor noştri este sporită de parcarea proprie pentru maşini, teren de joacă pentru copii, posibilitatea de grill şi nu în ultimul rând de restaurantul propriu spaţios unde se pot degusta atât specialităţiile locale cât şi cele internaţionale.

Mai multă atenţie

Personalul pensiunii dispune de experienţă de mai mulţi ani şi dacă aveţi întrebări sau nelămuriri veţi beneficia de atenţia cuvenită unui oaspete adevărat.

Oferte speciale
hit counter